Medvegyev: Amerika egy arcátlan, pimasz, undorítóan önimádó, drogfüggő pedofil szent tehén

2023. szeptember 10. – 21:24

Másolás

Vágólapra másolva

A tálib mudzsahedinek és az Iszlám Állam terroristáinak retorikáját közelítő üzenetet küldött az Egyesült Államoknak Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese egy nappal a 2001. szeptember 11-i terrortámadás évfordulója előtt:

„Az amerikaiak érinthetetlenek, »szent tehenek«, még akkor is, ha mesterkémek, elvonási tünetekben reszkető drogfüggők vagy nyálcsorgató pedofilok. Ez mindenkivel így van”

– írta Telegram-csatornáján az egykori orosz elnök. Szerinte az amerikaiak „egyetemesen arcátlanok”, „pimaszok és undorítóan önimádók”, és ez nyilvánul meg az Oroszország elleni szankcióikban is.

Majd így folytatta: „Nem akarom megátkozni őket, de előbb-utóbb elérhetik, hogy a terroristák valamikor egy újabb, 2001. szeptember 11-i stílusú támadást indítsanak, viszont immár nukleáris vagy biológiai fegyverrel” – idézi Medvegyev szavait az MTI.

„Vagy ami még rosszabb: valamelyik atomhatalom vezetőjének az idegei felmondják a szolgálatot, és érzelmi alapon úgy dönt, hogy tömegpusztító fegyvereket vet be. Annál is inkább, mert a folyamatosan bővülő nukleáris klub jelentős részét semmilyen kötelezettség nem köti” – tette hozzá Medvegyev, majd így zárta az üzenetét:

„És akkor ennyi. Kampec. Már csak az marad, hogy pénzt gyűjtsenek egy új emlékműre a Ground Zero mellé. Jobb esetben. Rosszabb esetben csak simán koszorúkat eresztenek a vízre.”

Mielőtt elkezdene bárki is egy atomháborútól félni Medvegyev szavai miatt, tegyük hozzá, hogy az exelnök hónapok óta próbálja magát a Kreml legvadabb megmondóemberévé edzeni. Már januárban atomháborúval fenyegetett a politikus, aki pár éve még Obamával együtt hamburgerezgetett, valódi hatalom pedig nincs a kezében. Medvegyevről portrét is írtunk, itt olvashat róla bővebben.

Kapcsolódó
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!