A Los Angeles-i kerületi ügyészséghez került a szexuális erőszakkal vádolt Armie Hammer ügye

2023. április 17. – 19:03

Másolás

Vágólapra másolva

A Los Angeles-i kerületi ügyészség vizsgálja Armie Hammer ügyét, aki ellen 2021 februárja óta folyik a nyomozás, miután a Szólíts a neveden! sztárját több nő is kapcsolati erőszakkal vádolt meg – erősítette meg az ügyészség kommunikációs igazgatója, Tiffiny Blacknell a CNN-nek.

Az ügy egyik szereplője a CNN cikkében csak Effie-ként emlegetett 24 éves nő, aki a lapnak azt mondta, hogy 2016 és 2020 között volt viszonyuk Hammerrel, akivel a Facebookon ismerkedett meg. A kapcsolatukat az idővel azonban beárnyékolta Hammer erőszakos viselkedése. Majd az i-re a pontot egy 2017 áprilisában történt eset tette fele, amikor is Effie vallomása szerint a színész órákon keresztül bántalmazta őt, korbáccsal ütlegelte a lábát és megerőszakolta.

Hammer ellen ez ügyben nem emeltek vádat, és a színész tagadta, hogy bármi is rosszat tett volna. Hammer ügyvédjén keresztül akkor azt kommunikálta, hogy a vád „felháborító”, és minden, ami akkor köztük történt, az „konszenzusos volt, ahogy mindig.”

A színész idén áprilisban szólalt meg először a botrány kirobbanása óta. A Hollywood Reporternek adott interjúban Hammer arról beszélt, hogy tizenhárom éves korában egy lelkész szexuálisan molesztálta őt, emiatt túl fiatalon szembesült a szexualitással, és a kiszolgáltatottságot olyan formában dolgozta fel, hogy mindig irányító szerepe legyen a szexben.

A színész arról is mesélt, hogy a botrány kirobbanásának évében, 2021-ben gyakorlatilag öngyilkosságot kísérelt meg, kiúszott a tengerre, és azt várta, hogy megtámadja egy cápa, megfullad, vagy esetleg egy hajó átmegy rajta. Aztán a gyerekeire gondolt, és jobbnak látta visszaúszni. Hammernek két gyereke van Elizabeth Chamberstől.

Hammer saját magát seggfejnek és önzőnek titulálja, de szerinte most egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb. 2021 májusában bevonult elvonóra, most már más függőknek segít.

A botrány részleteiről még 2021-ben írtunk.

A tehetős Hammer családról, a színész dédapjáról pedig itt írtunk korábban.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!