A DNS-teszt kizárta, hogy a lengyel nő lenne Madeleine McCann

2023. április 5. – 15:29

Másolás

Vágólapra másolva

Kate és Gerry McCann a nyomozás miatt érdemben nem reagált arra a hírre, hogy negatív lett annak a lengyel nőnek a DNS-tesztje, aki azt állítja, hogy ő a 2007-ben háromévesen eltűnt kislányuk, Madeleine McCann – írja a Fox News.

Julia Faustyna Wendell DNS-tesztjéből kiderült, hogy a nő közel 100 százalékban lengyel. A teszt eredményei nem mutattak semmilyen brit vagy akár német gyökeret.

Fia Johansson magánnyomozó, a nő segítője szerint Julia Faustyna Wendell Lengyelországból származik, felmenői közt oroszok és litvánok is megtalálhatók. Madaleine szülei az éppen zajló nyomozás miatt nem akartak reagálni a fejleményekre. Az őket képviselő ügyvédek annyit közöltek, hogy egyelőre nincs mit reagálni, ha mégis lesz, akkor azt a rendőrség fogja megtenni.

A brit Madeleine McCann egy portugáliai nyaraláson, a család apartmanjából tűnt el 2007-ben, akkor hároméves volt. A kétezres évek egyik legismertebb, azóta is megoldatlan gyerekrablásának ügyében a Sat.1 német adó egy éve tényfeltáró dokumentumfilmben gyűjtötte össze az eddig elérhető információkat, ezt ebben a cikkben ismertettük részletesen.

Ahogy korábban is írtuk, a lengyel nő történetével az egyik legnagyobb probléma, hogy nem annyi idős, mint amennyi a 2007-ben háromévesen eltűnt brit lány lenne. Néhány hete egy arcfelismerőket fejlesztő cég is megállapította: kizárt, hogy a lengyel nő lenne Madeleine. Arról, hogy hol sántít még Julia Faustyna Wendell narratívája, és hogyan habzsolta a világ azt a zavaros történetet, amivel előállt, ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!