Testi sértés vádjával tartóztatták le a Kvantumániában is szereplő Jonathan Majorst

2023. március 26. – 15:49

Másolás

Vágólapra másolva

Helyi idő szerint szombat délelőtt, New Yorkban letartóztatták a Creed 3-ban és a harmadik Hangya-filmben is szereplő Jonathan Majorst, miután a rendőrség tájékoztatása szerint egy 30 éves nő azzal vádolta meg, hogy bántalmazta őt – írja a Variety.

A New York-i rendőrség azt közölte, hogy a 30 éves nő a helyszínre érkező rendőröknek azt mondta, a színész rátámadt, a rendelkezésre álló adatok szerint azután, hogy a színész és a nő összeszólalkoztak. A nőt, aki a TMZ rendőrségi forrásai szerint egyébként Majors barátnője, és aki egy taxiban veszett össze a színésszel, könnyű nyaki és fejsérülésekkel vitték kórházba.

Az ellenállást nem tanúsító Majorst letartóztatták, vele szemben potenciális vádként merült fel a fojtogatás, a testi sértés és a zaklatás is. Majors egy képviselőjén keresztül tagadta a vádakat, szóvivője a lapnak azt nyilatkozta, a színész nem tett semmi rosszat, és alig várják, hogy tisztázhassák a nevét.

Majors az elmúlt időszakban több fontosabb szerepet is kapott, a Creed 3-ban Michael B. Jordan aktuális nemezisét, A Hangya és a Darázs: Kvantumániában pedig a marvel által a háttérben a Loki első évada óta építgetett új szupergonosz, Kang szerepében mutatkozott be rendesen is. Pár hónappal korábban ő volt a főhőse a kifejezetten jól sikerült netflixes westernnek, A vadnyugat törvényei szerintnek is, legutóbbi filmjét, a Magazine Dreamst pedig januárban mutatták be a Sundance Filmfesztiválon. A színész az idei Oscar-gálán is szerepet kapott, Jordannel közösen adta át a legjobb operatőrnek járó díjat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!