Élő adásban volt egy francia újságíró, amikor rakéta csapódott be a közelében

2023. január 3. – 11:40

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Élő adásban, a francia TMC csatorna tudósítója közelében csapódott be egy rakéta a kelet-ukrajnai Kramatorszk városában hétfő este.

A robbanás néhány másodperccel azután történt, hogy Paul Gasnier újságíró bejelentkezett a Quotidien című műsorba, amelynek egyik vendége Bruno Le Maire gazdasági miniszter volt. A becsapódás után gyorsan vissza is kapcsoltak a párizsi stúdióba, ahol egy pillanatra teljesen megfagyott a levegő, és a műsorvezető is csak kereste a szavakat.

Gasnier, valamint a vele együtt Kramatorszk lévő kollégái, Héloïse Grégoire és Théo Palfray nem sérültek meg a légicsapásban. Később ismét bekapcsolódtak a műsorba, és elmondták, hogy az ijedtségen kívül szerencsére nem lett nagyobb bajuk.

„Nem tudjuk, hogy vannak-e áldozatok, csak mi voltunk kint. A szállodánk előtti parkolóban álltunk, már egy órája ott voltunk, készen álltunk a bejelentkezésre. Azt sem tudjuk, hogy pontosan hova esett, csak azt tudjuk, hogy nagyon hangos volt, por volt a szemünkben és a szánkban (…) Nagyon megijedtünk” – mondta Gasnier.

(TF1 Info)

Kapcsolódó
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!