András herceg örökölte meg a királynő corgijait

2022. szeptember 11. – 19:40

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

II. Erzsébet királynő halála után András yorki herceghez és volt feleségéhez kerülnek a corgijai – írja a CNN. András és Sarah Ferguson 1996-ban váltak el, de azóta is a windsori királyi birtokon élnek. A hercegné (aki válása után is megtarthatta címét) a királynőhöz hasonlóan nagyon szereti az állatokat, többször is együtt sétáltattak kutyát a windsori birtokon.

A királynőnek négy kutyája volt: két corgi (Muick és Sandy), egy dorgi (Candy) és egy cocker spániel (Lissy). Azt egyelőre nem tudni, hogy Candy és Lissy kihez kerülnek.

II. Erzsébet és Susan, a corgi 1959-ben – Fotó: AFP
II. Erzsébet és Susan, a corgi 1959-ben – Fotó: AFP

A corgik sokat jelentettek a királynőnek, kislánykora óta rajongott értük. A 18. születésnapjára kapta az első corgiját, Susant, azóta pedig több tucat ilyen kutyája volt. Az egyikük, Willow szerepelt a londoni olimpia megnyitójára készült James Bond-os videóban.

András herceg az elmúlt években azzal került a hírekbe, hogy felmerült, az amerikai Jeffrey Epstein által kiépített, fiatalkorúakat is bevonó szexhálózatból szerzett lányokkal volt kapcsolata. Epstein előzetes letartóztatásban öngyilkos lett, társát, a milliárdos médiamágnás lányát, Ghislaine Maxwellt idén 20 év börtönre ítélték.

András herceget ez az út elkerülte, de a királyi család kihátrált mögüle, minden címéről le kellett mondania, majd peren kívül megegyezett áldozatával, aki a kapcsolat idején csak 17 éves volt. A herceg azóta is tagadja, hogy bármit is elkövetett volna.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!