Ádám Martin újabb gólt szerzett a dél-koreai Ulszan színeiben

2022. szeptember 11. – 12:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ádám Martin újabb gólt szerzett az Ulszan Hyundai színeiben a dél-koreai labdarúgó-bajnokságban, írja az MTI.

A magyar válogatott támadó a Pohang Steelers elleni, hazai mérkőzésen büntetőből volt eredményes a 37. percben. A 31. fordulóban rendezett vasárnapi összecsapást a vendégcsapat nyerte 2-1-re.

Az OTP Bank Liga előző idényének gólkirálya hetedik dél-koreai bajnoki fellépésén az ötödik gólját szerezte új csapatában, amely hétpontos előnnyel vezeti a tabellát.

A 27 éves, 190 centis center akkor lett országszerte ismert, amikor az Anglia elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen, csereként beállva, két gólpasszal vette ki részét a magyar labdarúgó-válogatott történelmi 4–0-s győzelméből.

Ádám az előző szezonban 31 góllal lett gólkirály a paksi klubjában, idén nyáron igazolt le a dél-koreai klubhoz.

„Nagyon sokat köszönhetek Paksnak, a legjobb döntés volt, hogy két éve ideigazoltam. Egy ilyen tavalyi szezon után azonban jött egy olyan szakmai lehetőség, amivel ilyenkor élni kell. Kiváló bajnokság jó csapatánál próbálhatok tovább fejlődni” – mondta a váltásról Ádám.

Eredetileg az angol másodosztályba szeretett volna igazolni, de a brexit után olyan speciális szabályoknak kell megfelelni a munkavállaláshoz, ami neki nem jött össze.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!