Azonosították azt a két gyereket, akiknek a maradványait egy bőröndben találták meg Aucklandben

2022. augusztus 29. – 09:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az új-zélandi rendőrség azonosította azt a két gyermeket, akik maradványait augusztus elején találta meg egy ausztrál család a frissen vásárolt bőröndökben. A CNN azt írja: a rendőrség közleménye megerősítette, hogy mindkét gyermeket azonosították, de a családjuk kérte nevük elhallgatását.

Mint korábban megírtuk, egy új-zélandi raktárvásáron vette az aucklandi család azokat a bőröndöket, amelyekből – amikor hazaérve elkezdték kipakolni a vásáron megszerzett holmikat – emberi maradványok kerültek elő. A rendőrség gyilkosság gyanújával indított eljárást az ügyben.

Néhány nappal később kiderült, hogy két kisgyermek maradványairól van szó, és hogy azok már néhány éve a bőröndökben lehettek. A múlt héten már azt is valószínűsítették a hatóságok, hogy 5–10 év közötti koreai gyerekek lehettek az áldozatok. A nyomozók úgy vélik, hogy a gyerekek már három-négy éve halottak voltak. A halál oka eddig ismeretlen.

A gyerekek feltételezett anyja egy koreai születésű, de új-zélandi állampolgárságú nő, aki 2018-ban érkezett Dél-Koreába, és nincs nyoma annak, hogy azóta elhagyta volna az országot.

A rendőrség ismét megerősítette: a bőröndöket megvásárló családnak nincs köze a gyerekek halálához.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!