Raktárvásáron szerzett bőröndökben talált emberi maradványokat egy új-zélandi család

2022. augusztus 16. – 15:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Emberi maradványokra bukkant egy raktárvásáron szerzett bőröndökben egy aucklandi család – írja a BBC. A maradványokat akkor találták meg, amikor visszatértek az otthonunkhoz, és elkezdték kipakolni a vásáron megszerzett holmikat.

Az eset még múlt hét csütörtökön történt, mikor egy aucklandi család megnyerte egy helyi raktározási cégtől az egyik raktáruk teljes tartalmát. A holmik között az NzHeraldnak nyilatkozó egyik környékbeli szerint a bőröndök mellett több gyerekjáték és babakocsi is volt.

Egy másik szomszéd a lapnak azt is elmondta, hogy az út túloldalán állt, mikor a család felnyitotta a bőröndöket, és látta, ahogy a család hirtelen pánikba esik. Több szomszéd pedig arról számolt be, hogy irtózatos bűz volt. A család nem sokkal a történtek után elhagyta a házat, amire egy közeli hozzátartozójuk vigyázott egy darabig.

A rendőrség gyilkosság gyanújával indított nyomozást, és próbálják azonosítani a maradványokat. A hírek szerint egyelőre nem tisztázott pontosan, hány ember maradványait találták meg. A rendőrség szerint a családnak vélhetően nem volt köze a gyilkossághoz.



Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!