Százezer ingyenes repjegyet biztosít ukrán állampolgároknak a Wizz Air

2022. augusztus 11. – 13:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Wizz Air újabb százezer ingyenes jegyet biztosít ukrán állampolgárok számára. A fapados légitársaság a 2022. szeptember 15. és december 8. között induló járatokra ajánl fel térítésmentes jegyeket, ezzel segítve az ukrán állampolgárokat úti céljaik elérésben. A felajánlott jegyek összesen 800 útvonalon érhetőek el – áll a Wizz Air csütörtöki közleményében.

„A Wizz Air Ukrajna egyik legfontosabb légitársasága, így ezekben a nehéz időkben továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy támogassuk az országot. Elkötelezett célunk, hogy enyhítsünk az ott élő állampolgárok nehézségein” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

Az utazóknak a foglaláskor meg kell adniuk ukrán útlevélszámukat, valamint a repülőtéri check-in folyamat során fel kell mutatniuk ukrán útlevelüket és a szükséges vízumot/utazási okmányokat. A százezer jegy 0 eurós áron áll rendelkezésre, a jegy egy kézipoggyászt (max: 40x30x20 cm) tartalmaz, további poggyász felvitele a repülőgépre, illetve feladása azonban már díjköteles.

Kapcsolódó
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!