Szexuális zaklatással vádolja Elon Muskot a SpaceX egyik légiutas-kísérője

2022. május 20. – 06:21

Másolás

Vágólapra másolva

Szexuális zaklatással vádolja Elon Muskot a SpaceX egyik légiutas-kísérője, írja az Insider. A nő azt állítja, hogy a dollármilliárdos egy masszázs alatt „kért tőle többet”, és ezt dokumentumokkal is tudja bizonyítani. Az eset még 2016-ban történt, és a SpaceX 250 ezer dollárt (több mint 90 millió forintot) fizetett neki a hallgatásért cserébe.

A nő a társaság vállalati repülőgép-flottájánál dolgozott. Az Insider birtokába jutott vallomása szerint Musk a péniszét mutogatta neki, miközben a lábát simogatta, és egy lovat ajánlott az erotikus masszázsért.

A történet részletei a nő nyilatkozatából és más dokumentumokból származnak. Egy barátja vette rá arra, hogy álljon a nyilvánosság elé.

Az Insider természetesen megkereste Elon Muskot is, aki azt ígérte, részletesen fog válaszolni a vádakra, szerinte „ez a történet ennél sokkal többről szól”.

Szerdán a Twitteren már célzott arra, hogy valami történni fog. „Az előttünk álló hónapokban drámai mértékben fokozódnak majd az ellenem irányuló politikai támadások” – írta.

Elon Musk nemrég bejelentette, hogy 44 milliárd dollárért megvásárolná a Twittert, az ajánlatot a cég köszönettel elfogadta. Az üzlet hátteréről itt írtunk bővebben. A világ leggazdagabb emberének becslések szerint 219 milliárd dolláros vagyona van.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!