Megint letartóztatta a hawaii rendőrség Ezra Millert, ezúttal fejbe dobott egy fiatal nőt egy székkel egy buliban

2022. április 20. – 13:57

Másolás

Vágólapra másolva

Rendbontás és zaklatás miatt ismét őrizetbe vette a hawaii rendőrség a Legendás állatok franchise sztárját, alig pár héttel azután, hogy egy másik településen rendezett jelenetet egy karaokebárban.

A Variety értesülése szerint a színészt kedd éjjel tartóztatták le egy pahoai magánlakásnál, ahova a járőrök egy támadásról szóló bejelentés miatt érkeztek. A rendőrség közleménye szerint Miller dühös lett, miután távozásra szólították fel az összejövetelen, a veszekedés hevében pedig eldobott egy széket, ami homlokon ütött egy 26 éves nőt, és körülbelül fél centiméteres vágást okozott. A járőrök kedd hajnalban szabadon engedték a színészt, a nyomozás jelenleg is zajlik.

Március 28-án azért kellett intézkedniük a rendőröknek, mert a színész egy bárban obszcén szavakat ordítozott, kitépte a mikrofont egy éneklő nő kezéből, valamint egy dartsozó férfinak is nekirontott. Aznap késő este az őt vendégül látó párt is zaklatta egy hostelben, bezárta őket a szobájukba, és több vagyontárgyukat, köztük a pénztárcáikat és az útleveleiket is ellopta. A pár másnap távoltartási végzést is kért a színész ellen.

Kenneth Quiocho hawaii rendőrfőnök-helyettes szerint Millerre összesen tíz alkalommal hívták ki a rendőröket március 7. óta.

Miller második letartóztatására alig egy héttel a Legendás állatok: Dumbledore titkai című film amerikai bemutatója után került sor. A Legendás állatok franchise-ra rájár a rúd, a harmadik rész bemutatóját Miller sorozatos botrányai mellett az exnejével hosszas jogi csatározásokba kvázi belebukó Johnny Depp lecserélése, és a Harry Potter és a Legendás állatok spin-off íróját, JK Rowlingot a közösségi médiában közzétett transzkritikus megjegyzései miatti bírálatok is beárnyékolják.

Miller az Igazság ligájában is feltűnt Flash szerepében, önálló filmjét várhatóan 2023. június 23-án mutatják be.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!