Botrányt csinált egy Lady Gaga-szám miatt Ezra Miller, Az Igazság Ligája sztárja, a rendőrség vitte el

2022. március 30. – 20:28

Másolás

Vágólapra másolva

Letartóztatta a hawaii rendőrség hétfőn Az Igazság Ligája sztárját, Ezra Millert, miután a színész vasárnap este botrányt csinált egy Hilo nevű településen egy karaokebárban – közölte az AP.

A tudósítás szerint Miller vasárnap késő este azt vette zokon, hogy az emberek Lady Gaga és Bradley Cooper „Shallow” című dalát énekelték egy főként helyiek által látogatott bárban. Obszcén szavakat ordítozva jelenetet rendezett, kitépte a mikrofont egy épp akkor éneklő nő kezéből, valamint egy dartsozó férfinak is nekirontott. A színészt ezután vette őrizetbe a rendőrség.

Millernek, aki az első szuperhőst alakító LMBTQ-színész volt Flash szerepében – és főszereplő a Harry Potter-univerzumban játszódó Legendás állatok: Dumbledore titkai fantasynek is –, korántsem ez volt az első esete a hatóságokkal. Március 7. óta tíz alkalommal hívták ki miatta a rendőröket, miután embereket filmezett a benzinkúton, veszekedett, illetve felszólítás ellenére sem volt hajlandó távozni egy étteremből.

Ráadásul ezúttal egy este alatt két rendőrségi ügye is volt. Noha az 500 dolláros óvadék kifizetése után szabadon távozhatott a rendőrségről, pár órával később ismét a hatóságok látókörébe került. Akkor ugyanis egy őt vendégül látó párt zaklatott egy hostelben.

A pár másnap távoltartási végzést is kért a színész ellen, aki az este folyamán bezárta őket a szobájukba, és több vagyontárgyukat, köztük a pénztárcáikat és az útleveleiket is ellopta. A hostel tulajdonosa nem érti, hogyan fajulhatott idáig a dolog, mivel a színész szerinte közvetlen volt az emberekkel, például bárkivel fotózkodott, aki odalépett hozzá.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!