Johnny Depp levágott ujjhegyén megy a vita a volt felesége ellen indított perben

2022. április 19. – 15:31

Másolás

Vágólapra másolva

50 millió dolláros rágalmazási pert indított volt felesége ellen Johnny Depp, akinek a karrierje az elmúlt években durva zuhanórepülésbe kezdett. A Variety most felidézett egy egészen morbid részletet a perből, amelynek fókuszában Johnny Depp középső ujjának levágott ujjhegye van.

A történet szerint Depp 2015-ben szenvedett sérülést Ausztráliában, ahol az ötödik Karib-tenger kalózait forgatta, és vele volt akkori felesége, Amber Heard is. Depp állítása szerint Heard megdobta őt egy üveggel olyannyira, hogy leszakadt a középső ujjának a teteje. Ezzel szemben Heard azt állítja, hogy Depp ujja akkor sérült meg, amikor széttört egy telefont, és az ügyvédei egy üzenetet is megmutattak, ahol ezt a színész be is vallotta. Heard emellett azt állítja, hogy az ominózus veszekedés során Depp megverte, fojtogatta, majd szexuálisan is bántalmazta.

Fotó: Steve Helber / Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022
Fotó: Steve Helber / Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022

Az ügyben behívták a sérülést ellátó orvost is, aki elmondta, hogy a helyszínre érkezve ellátta Depp sebesülését, kollégáit pedig arra kérte, hogy nézzenek szét a házban, és keressék meg a levágott ujjdarabot, amit végül a színész szakácsa talált meg a konyhában. Az orvos szerint mindenhol vér és széttört üvegek voltak a házban. Azt is hozzátette, hogy ugyan Heard érezhetően zaklatott állapotban volt, semmilyen külsérelmi nyomot nem látott rajta, és nem is kért orvosi ellátást.

Az is kiderült, hogy az eset után az orvos jelezte Deppnek, hogy a továbbiakban nem szeretné őt kezelni, mert alapvetően a drogfüggősége kezelésére vették őt fel, de a színész láthatóan nem tartotta be a kábítószer- és alkoholfogyasztásra vonatkozó tiltásait. Depp erre egy sms-ben annyit írt az orvosnak, hogy még soha életében nem hallott olyanról, hogy valakit kirúgott volna az orvosa, és egy kicsit büszke is erre. A szintén Deppet kezelő nővér a Reuters szerint egyértelműen nemmel válaszolt arra, hogy tudott volna arról, hogy a két ember közti viták fizikai erőszakig fajultak volna.

Heard egyébként a perben szemtanúként megnevezte többek között Elon Muskot és James Franco színészt is, illetve 100 millió dollárra viszontperelte Deppet és ügyvédeit, amiért rágalmazással vádolják.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!