Megvádolták felesége megölésével Robert Durstot, a The Jinx sorozat főszereplőjét

2021. október 22. – 22:35

Másolás

Vágólapra másolva

Az elítélt gyilkost, Robert Durstot, akiről az HBO „The Jinx” című dokumentumfilmje szólt, megvádolták volt felesége meggyilkolásával, írta meg a westchesteri kerületi ügyészség közlése alapján a CNN. A vádat október 19-én nyújtották be a New York-i Lewisboro város bíróságán.

Kathleen McCormack Durstot 1982-ben látták utoljára, és 2017-ben nyilvánították törvényesen halottnak, a holttestét pedig azóta sem találták meg. Vádat emeltek ellene egyrendbeli, másodrendű gyilkossággal, amiért feltehetően 1982. január 31-e körül megölte volt feleségét a New York állambeli Lewisboróban.

Családja nagyon örül a vádemelésnek, de nem nyilatkoznak egyelőre mást, amíg folyamatban van az ügy. Durst egyébként különösebben nem ápolt jó viszonyt a rokonaival, többen távoltartási végzést kértek ellene már korábban.

Robert Durstot szeptemberben egy Los Angeles-i esküdtszék ítélte el gyilkosság miatt első fokon. Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték feltételes szabadlábra helyezés nélkül, amiért több mint 20 évvel ezelőtt megölte legjobb barátnőjét, Susan Bermant. Bermant 2000 decemberében lőtték agyon a Beverly Hills-i lakásában. Durstot azután tartóztatták le 2015 tavaszán ebben az ügyben, hogy a The Jinx forgatásán kiment a mosdóba, miközben bekapcsolva maradt a mikrofonja. Szokása volt magában beszélni, ekkor is így tett, és mikor azt hitte, nem hallja senki, ezt motyogta: „Megöltem mindet, természetesen”. Tárgyalásáról ebben a cikkünkben írunk részletesen.

A férfi koronavírusos lett, és jelenleg korházban van, lélegeztetőgépen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!