Koronavírus miatt lélegeztetőgépre került Robert Durst, a The Jinx gyilkosság miatt életfogytiglani börtönre ítélt milliárdos

2021. október 16. – 22:37

Koronavírus miatt lélegeztetőgépre került Robert Durst, a The Jinx gyilkosság miatt életfogytiglani börtönre ítélt milliárdos
Robert Durst az október 14-ei tárgyalásán, amikor a bíró bejelenttette a büntetését – Fotó: Myung J. Chun / Pool / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

„Annyit tudunk, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, kórházban van és lélegeztetőgépre került” – mondta az NBC-nek Robert Durst gyilkosság miatt életfogytiglani börtönre ítélt milliárdos ügyvédje.

„Csütörtökön szörnyen nézett ki, soha nem láttam még ilyen rossz állapotban. Nehezen kapott levegőt, nehezen tudott beszélni.”

Durstot szeptember 18-án találta bűnösnek az esküdtszék Susan Berman meggyilkolásában. Bermant 2000 decemberében lőtték agyon a Beverly Hills-i lakásában. Durstot azután tartóztatták le 2015 tavaszán ebben az ügyben, hogy a The Jinx forgatásán kiment a mosdóba, miközben bekapcsolva maradt a mikrofonja. Szokása volt magában beszélni, ekkor is így tett, és mikor azt hitte, nem hallja senki, ezt motyogta: „Megöltem mindet, természetesen”. Berman meggyilkolásának indítéka a vád szerint az volt, hogy a nő terhelő vallomást tehetett volna Durstra a férfi feleségének eltűnése, illetve meggyilkolása ügyében. Ő szolgáltatott ugyanis neki annak idején hamis alibit.

A bíróság csütörtökön szabta ki a büntetést a 78 éves elítéltre. A filmbe illő tárgyalásról ebben a cikkben írtunk részletsebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!