Bill Gates emailben is flörtölt egy alkalmazottjával

2021. október 19. – 13:15

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb kellemetlen eset derült ki Bill Gatesről: a Microsoft-vezért 2008-ban is figyelmeztették, hogy ne küldjön flörtölős leveleket az egyik női alkalmazottjának – írja a SkyNews. Először a The Wall Street Journal írt arról, hogy a techóriás milliárdos vezetőjének 2000 táján éveken át intim viszonya volt az egyik alkalmazottjával.

A lap szerint Gates nem tagadta a levélváltásokat, azt mondta, rossz ötlet volt és nem fog többé előfordulni. Aztán az ügyet lezárták, mert a leveleket nem követte fizikai kontaktus Gates és az alkalmazott között.

A Microsoft megerősítette a hírt az AP hírügynökségnek, Bill Gates irodája pedig úgy reagált, hogy „ezek csak pletykák, amelyek újra és újra felmerülnek ismeretlen forrásokból”.

Bill Gates május 3-án jelentette be a Twitteren, hogy huszonhét év után válnak a feleségével. Megbízható források szerint Melinda Gates már két éve tervezte a válást, a Wall Street Journal szerint arról beszélt, hogy házasságuk „helyrehozhatatlanul megtört”, aminek a kiváltó oka férje kapcsolata volt a szexuális bűncselekmények miatt elítélt Jeffrey Epsteinnel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!