Donald Trump: Hiányzom már?

2021. március 29. – 13:53

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Hiányzom már?” – kérdezte Donald Trump a floridai rezidenciáján tartott esküvő vendégeitől a hétvége során. A TMZ által nyilvánosságra hozott felvétel alapján a kérdést a közönség soraiból hatalmas ováció követte.

Trump beszéde csak minimálisan foglalkozott az ifjú párral, sokkal inkább szólt saját magáról és egykori vetélytársáról, Joe Bidenről. Felszólalásában többször is odaszúrt az őt követő amerikai elnöknek, például a mexikói határon kialakult helyzet miatt (ezen a ponton „mocsokban” élő embereket és „humanitárius katasztrófát” emlegetett), valamint az elnökválasztási eredmények miatt. „75 millió szavazatot szereztem, és látták, mi történt” – utalt a Capitolium január 6-i ostromára Trump, aki a fentiek mellett a Kínával és Iránnal való konfliktusokra is kitért. A korábbi elnök már a január 20-i leköszönése utáni első nyilvános beszédében is Bidenen élcelődött.

Az esküvői beszédet itt lehet megnézni:

A zenekar előtt mikrofont ragadó exelnök a felszólalása végén azért az ünnepelteket is megemlítette, a helyszínt biztosító házigazdaként mondandóját John és Megan Arrigo köszöntésével zárta. Nem ez az első alkalom, hogy Trump felbukkan a szavazói esküvőjén, 2019 nyarán például – még az Egyesült Államok elnökeként – New Jersey-ben állt a násznép elé.

Korábban a Telex is beszámolt róla, hogy az év elején leköszönt Donald Trumpnak annyira hiányzik a nyilvános szereplés, hogy a Twitterről és a Facebookról való letiltása miatt hamarosan egy saját felületen fog visszatérni a közösségi médiába. A közlések szerint a platform néhány hónapon belül fog elindulni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!