Egy tévéstáb pont ott volt, amikor Szájer Józsefet elkapták a rendőrök, most kiadták a videókat

Legfontosabb

2021. március 24. – 12:06

frissítve

Egy tévéstáb pont ott volt, amikor Szájer Józsefet elkapták a rendőrök, most kiadták a videókat

Másolás

Vágólapra másolva

Egy belga tévéstáb éppen a helyi rendőrök munkájáról készített dokumentumműsort decemberben, így profi kamerákkal sikerült lefilmezniük, ahogy az ereszcsatorna tövében álló Szájer Józsefet éppen kikérdezik a rendőrök a 27 fős házibuliról, vagyis meleg szexpartiról való menekülési próbálkozása után Brüsszel belvárosában.

Az összeállítást csütörtökön mutatják be a Flikken BXL (Brüsszeli zsaruk) című, hetente jelentkező műsorban a belga VTM csatornán, de a helyi sajtó már most kapott egy ötperces filmet, ami ide kattintva látható.

A felvételen az látható, hogy a rendőrök és a stáb az autóban ülve odamennek a helyszínre, ahol Szájer József színes, bojtos sapkában, melegítőalsóban, fényes anyagú fekete dzsekiben, hátizsákban áll a rendőrök gyűrűjében, kényszerű terpeszállásban, karjait széttárva, falhoz támaszkodva. Addigra már kiderül, hogy a házban egy buli van, Szájer pedig egy szemtanú elmondása szerint az ereszcsatornán menekült.

Szájert megkérdezik, miért mászott ki az ablakon, amire azt mondja, muszáj volt. A rendőr aztán rádión mondja el a központnak a helyzetet: egy buli van az épületben, Szájer pedig onnan, a homlokzaton menekült le, ezért meg is sérült a kezén.

A rendőrök megkérdezik a politikust, szüksége van-e mentőre, mire ő azt feleli, hogy nem. A rendőr pedig beszól a központba, hogy van egy kis sérülés a politikus bal kezén, de ezért nem kell mentő.

Az egyik snitten, amikor kiderül, hogy Szájer miért mászott, egy szemtanú meglepődik, hogy „Ó, szóval nem lopás volt?”

A stáb aztán forgat a házibuli színhelyéül szolgáló lakásban is. Mutatják, ahogy többen elhagyják a lakást, másvalaki alsónadrágban és egy szíjakból álló, „slut” (kb.: ringyó) feliratú felsőrészben integet.

A videóban egy rendőr a végén úgy összegez: sajnálom azokat, akik betartják a szabályokat, akik otthon vannak, ezek itt meg csak azt mondják, baszunk az egészre, és azt csinálunk, amit akarunk.

A tévéműsor a rendőrök munkáját mutatja be, több részes, heteken át forgatták, kísérték az akciózó zsarukat. Ez csak az egyik, konkrétan a csütörtöki epizód egyik témája lesz.

Szájer Józsefről itt találja az összegyűjtött cikkeinket. Ha az alaphírre kíváncsi, hogy hogy indult ez az egész ügy, ezt, aztán pedig ezt olvassa el. Hogy Szájer ügye miért volt kínos a Fidesznek, hogyan próbálták meg kezelni politikailag, azt ebben a videóban szedtük össze:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!