Meghan Markle szerint a brit királyi család aktívan részt vesz a róluk szóló valótlanságok terjesztésében

2021. március 4. – 17:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Mindössze néhány órával azután, hogy a Buckingham-palota bejelentette, vizsgálatot indított a sussexi hercegnőt ért, The Timesban közölt vádakkal kapcsolatban, újabb részletet tettek közzé Oprah Winfrey hamarosan megjelenő interjújából, amelyet a brit királyi családból kiszakadó Harryvel és Meghannal készített.

A fél percnél is rövidebb felvételen Meghan (amikor az interjú fogadtatásáról kérdezik) kijelenti: nem érti, hogy gondolhatták, hogy majd ő és Harry csöndben fognak maradni, amikor a brit királyi család „aktív szerepet” vállal a róluk szóló valótlanságok, hamis híresztelések fenntartásában. Hozzátette: „És ha mindez annak kockázatával jár, hogy elveszítsünk dolgokat, akkor már nagyon sok minden elveszett.”

A brit The Times a keddi cikkében névtelen forrásokra hivatkozva arról írt, hogy Meghan és Harry ellen 2018 októberében panaszt tett az őket kiszolgáló személyzet egyik tagja, Meghan pedig a viselkedésével két személyi asszisztensét is elűzte a Kensington-palotából. A cikk állításaira a Buckingham-palota közleményben reagált, amelyben arról írtak, aggodalmasnak tartják a vádakat, a zaklatás semmilyen módját nem tűrik meg az udvarban, ezért az ügyben vizsgálatot indítottak.

A Reuters cikke szerint Meghan hamarosan a sajtósa útján reagált az őt ért vádakra: a közlemény szerint a hercegnőt mélyen elszomorította a személyét ért támadás, különösen, mert korábban ő maga is zaklatás áldozata volt, illetve mélyen elkötelezettnek érzi magát abban, hogy azokat segítse, támogassa, akik az övéhez hasonló fájdalmakon és traumákon mentek keresztül.

Meghan és Harry az Amerikába költözésük óta először Oprah Winfrey-nek adott tévéinterjút, amelyet a CBS március 7-én, azaz vasárnap, ad majd le az Egyesült Államokban. Korábban több rövid részletet is megosztottak már a beszélgetésből, ezek egyikében a pár arról beszélt, attól tartanak, hogy a történelem megismétli önmagát, és egyszer velük is az történik, mint Harry édesanyjával, Diana hercegnővel.

A brit királyi családdal szakító pár 2020 márciusában először Kanadába, onnan pedig az Egyesült Államokba költözött. Jelenleg Kaliforniában élnek, február 14-én jelentették be, hogy újra gyermeket várnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!