Harry herceg és Meghan Markle újra gyereket vár

2021. február 14. – 20:59

frissítve

Harry herceg és Meghan Markle újra gyereket vár

Másolás

Vágólapra másolva

Második gyermekét várja Harry sussexi herceg és felesége, Meghan Markle sussexi hercegné, írja a BBC. Ezzel Archie Mountbatten-Windsor után idén jöhet a hercegi pár második gyermeke is.

„Megerősíthetjük, hogy Archie-ból nagytestvér lesz. Sussex hercege és hercegnéje nagyon boldog, hogy a második gyermeküket várják” – mondta a hercegi pár szóvivője.

Harry és Meghan új gyermeke a nyolcadik lesz a trónöröklési rangsorban – a rangsor szerint az első helyen továbbra is Károly walesi herceg áll, majd Vilmos cambridge-i herceg és gyermekei, György, Sarolta és Lajos következnek. Utána a hatodik helyen Harry sussexi herceg áll, a hetediken pedig első gyermeke, Archie Mountbatten-Windsor.

A hercegi pár egy fekete-fehér fotót is megosztott a Facebook-oldalán, ahol egy fa alatt Meghan a hasára teszi a kezét, miközben Harry a fejét simogatja.

Még tavaly novemberben számolt be Meghan Markle arról a New York Times vendégcikkében, hogy júliusban volt egy vetélése, ami miatt „szinte elviselhetetlen bánatot” érzett. „Ahogy az elsőszülött gyermekemet szorítottam, tudtam, hogy éppen elvesztem a másodikat” – írta Markle.

Harry herceg és Meghan Markle színésznő 2016-ban egy vakrandin találkoztak először, másfél évvel később a brit herceg pedig eljegyezte az amerikai színésznőt. A pár 2018. május 19-án házasodott össze, ám kevesebb mint egy év után, 2020. január 8-án az Instagram-oldalukon jelentették be, hogy több hónapnyi mérlegelés után úgy döntöttek, visszalépnek a királyi család magas rangú tagjaként betöltött szerepüktől, és anyagi függetlenségre vágynak. Akkor azt is hozzátették, ezzel együtt továbbra is támogatják II. Erzsébet királynőt, és tiszteletben tartják kötelességeiket.

A brit királyi családdal szakító pár 2020 márciusában először Kanadába, onnan pedig az Egyesült Államokba, azon belül is Los Angeles-be költözött. Archewell néven médiacéget alapítottak, amely filmes és televíziós produkciókkal is foglalkozik, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot. A cég első nagy dobása az a podcastsorozat, amelynek első részét már karácsonykor hallani lehetett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!