Nem akarja Harry herceg, hogy Diana sorsára jussanak a feleségével

2021. március 1. – 09:05

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hamarosan megjelenik Oprah Winfrey műsorának új adása, amelyben a brit királyi családból kiszakadó Harry herceg és felesége, Meghan Markle voltak a vendégek. A CBS a március 7-i megjelenés előtt ki is tett két rövid részletet az interjúból.

Ezekből kiderül, hogy Harry és Meghan attól tartottak, hogy a történelem megismétli önmagát, és egyszer velük is az történik, mint Harry édesanyjával, Diana hercegnővel. Diana 1997-ben halt meg autóbalesetben, de Harry valószínűleg anyja és a média kapcsolatára gondolhatott. A brit sajtó éveken át szabályosan üldözte Dianát, egy perc nyugtot nem hagytak neki, a hercegnő még a halála idején is egy lesifotós elől menekült, amikor végzetes autóbalesetet szenvedett Párizsban.

Harry herceg különösen érzékeny a témára, hiszen anyjához hasonlóan a feleségét is folyamatosan zaklatta a brit sajtó, és nem tudott anélkül egy tapodtat sem mozdulni, hogy ne lihegjenek a nyomában paparazzók vagy újságírók. Korábban arra is panaszkodtak, hogy Markle-t rengeteg, sokszor rasszista felhangú támadás érte a brit sajtón keresztül származása miatt.

A műsorban egyébként arról is beszéltek, hogy Markle-lel már a második gyereküket várják. Ez egyébként az első alkalom, hogy tévéinterjút adtak mióta Amerikába költöztek. (Guardian)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!