Melania Trump: Szégyen, hogy a Capitolium ostroma után személyes támadások és hamis vádak értek

2021. január 13. – 08:33

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A távozó amerikai elnök felesége, Melania Trump is megosztotta véleményét a washingtoni Capitoliumban múlt szerdán történt ostromról. A first lady a Fehér Ház hivatalos oldalán közzétett közleményben részvétét fejezte ki az erőszakos esemény közben vagy után elhunytak családjainak.

Ezután arról írt, hogy csalódott és elkeseredett a történtek miatt, majd rátért a személyes sérelmeire is.

„Szégyen, hogy a tragikus események után indokolatlan támadások és hamis vádak értek engem. Pedig ennek az időszaknak kizárólag hazánk és polgárainak gyógyulásáról kellene szólnia. A történtekből nem lenne szabad hasznot húzni”

– írta Melania Trump, aki később leszögezte, hogy elítéli az erőszak minden formáját. Arra is kérte az embereket, hogy hagyják abba az erőszakot, és soha ne a bőrszín alapján ítéljék meg a másikat, és az eltérő politikai nézetek miatt se viselkedjenek agresszívan egymással.

Melania Trump 2020. december 8-án, Washington D.C.-ben – Fotó: NICHOLAS KAMM / AFP
Melania Trump 2020. december 8-án, Washington D.C.-ben – Fotó: NICHOLAS KAMM / AFP

„Meg kell hallgatnunk egymást, arra kell koncentrálnunk, ami összeköt bennünket, és felül kell emelkednünk azon, ami megoszt”

– írta a first lady, aki szerint nem szabad hagyni, hogy a szenvedély erőszakká fajuljon. Végül köszönetet mondott annak a több millió amerikainak, akik az elmúlt négy évben őt és férjét támogatták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!