A brüsszeli házigazda szerint Szájer azt mondta neki, ő is tartott már szexpartikat az otthonában

2020. december 2. – 16:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 29 éves doktori hallgató, David Manzheley szervezte azt a brüsszeli bulit, ahol Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője is megjelent pénteken este. Azóta több részlet is kiderült arról, hogy milyen volt a bizonyos szexparti a fekete pókhálókkal és ördögvillákkal, na meg a 25 – többségében férfi résztvevővel –, David most egy újabb beszámolót adott a belga De Standaardnak.

David azt mesélte, gyakran rendez ilyen szexpartikat, nem pénzért, csak szórakozásból. Szájerről pedig így beszélt:

„Nem ismertem a szakállas urat, csak röviden mutatkozott be. Azt mondta, régóta él Brüsszelben, és néhanapján ő is rendez az otthonában ilyen szexpartikat. Másról nem beszéltünk. Nem tudtam, hogy ő az Európai Parlament tagja.

A vendégeim Európa minden szegletéből érkeznek, ha a környéken vannak, eljönnek a partijaimra”.

David arról is beszélt, hogy a lakásban, ahol a bulit tartotta, egy barátjával él. Az orgiát pedig a Whatsappon keresztül beszélték le. Tízen mondták, hogy átmennek hozzá, mindenki vihetett egy-egy embert magával, így került Szájer is a buliba, ami David szerint este hat körül kezdődött, és ha minden jól ment volna, fél tízre már vége is lett volna.

A házigazda szerint az ő bulijaiban nincs zene, nincs tánc, csak szex. „Mindenki azért jön, hogy szexeljen. Szex csakis férfiakkal és óvszer nélkül. Nincsenek nők. Az egyetlen feltétel, hogy a résztvevők nem lehetnek HIV-pozitívak és koronavírusosak. Egy másik szabály: mindenki meztelen” – szemléltette a sajátos szabályokat David. Ezért sem tudja, hogy akart Szájer ruhában elmenekülni, amikor a rendőrség megtörte a bulit (más hírek szerint Szájer meztelenül próbált menekülni). A részleteket viszont David nem teljesen tudja felidézni, épp valakivel szexelt egy másik szobában.

David haragszik a rendőrségre is, mert szerinte egyáltalán nem volt indokolt, hogy kiszálljanak a helyszínre, merthogy nem is voltak hangosak. A rendőrök ezután állítása szerint homofób megjegyzéseket tettek a parti résztvevőire. „Semmi ilyesmit nem fogadok el. Biztosan bejelentést teszek” – mondta.

Arra a kérdésre, hogy koronavírus idején miért rendez ilyen partit, David azt mondta, „ez egy depresszív időszak a homoszexuálisoknak, főleg az olyan embereknek, mint nekem, akiknek hatalmas a szexétvágya. A leggyakrabban nagyobb partikat tartok bérelt házakban, nagyjából száz résztvevővel. Vagy kéthavonta vannak ilyen bulik. Manapság viszont sokkal kisebbek ezek, mint ez a legutóbbi is. De minden résztvevő átesett már a koronán az első hullámban”.

Az ügy röviden: kedden belga lapok világították meg annak hátterét, miért mondott le váratlanul vasárnap a Fidesz legtapasztaltabb európai parlamenti képviselője. A cikkekből és belga ügyészségi közleményekből kiderült, hogy péntek este rendőrségi rajtaütés során fülön csípték Szájer Józsefet, miközben az ereszcsatornán mászva menekült egy a Covid-szabályokat megszegve rendezett 25 fős brüsszeli orgiáról. Szájer táskájában ecstasytablettákat is találtak, ő azt állítja, nem tudja, hogyan kerültek oda, de a bulin való részvételét elismerte.

Szerdán a kormányülés előtt a Telex több kormánypárti politikust kérdezett a Szájer-ügyről, aztán megjelent egy rakás rendőr, és teljesen elzárta a sajtó elől a Karmelita bejáratát. A Fidesz közleményében kiadott egy mondatán túl a kabinet tagjai látványosan nem akartak semmit mondani a kormánypártok legismertebb európai politikusának lebukásáról. Erről videónkat alább láthatja.

Ha fontosnak tartja a független sajtót kattintson ide, és támogassa a Telexet!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!