A parlamenti imacsoport KDNP-s vezetője rendszeres imával űzné el a koronavírus-járványt

2021. március 25. – 23:02

Másolás

Vágólapra másolva

A csütörtök reggeli tájékoztatás szerint továbbra is emelkedik a koronavírus-járvány áldozatainak száma, az ózdi kórház főigazgatója pedig többek közt arról is beszélt, hogy jelenleg olyan náluk a Covid-helyzet, mint tavaly az olaszoknál volt. Ebben a helyzetben némileg rendhagyó felhívást tett közzé a parlamenti imacsoport KDNP-s vezetője, Vejkey Imre aki a Hír TV-n arra buzdított minden magyart, hogy imádkozzon azért, hogy az Úr mihamarabb megszabadítsa a világot a koronavírus-járványtól.

Vejkey az imafelhívásában arra kért mindenkit, hogy nagypéntek reggelétől minden pénteken, felekezethez való hovatartozás nélkül, lélekben közösen imádkozzon azért, hogy eltűnjön a járvány. Azt is elmondta, hogy legalább amíg a járvány tart, imádkozzunk egymásért is, és azért is, hogy a vírusban elhunytak megkapják az örök világosságot, a betegségben szenvedők kapják meg a testi és lelki gyógyulás kegyelmét, az egészségesek pedig ne kapják el a vírust, és őrizzék meg lelki békéjüket. Emellett persze a családunkért, és magunkért is imádkozzunk,

és ha már imádkozunk, akkor osszuk is meg a felhívást, és egy lájkkal, vagy egy hozzászólással jelezzük, hogy csatlakoztunk a felhíváshoz.

A KDNP-s Vejkey az utóbbi hónapokban többször is bekerült a sajtóba, februárban például azzal, hogy azt mondta, érdemes lenne vizsgálni, hogy milyen hatással vannak a bírák szellemiségére és az ítélkezési gyakorlatára a külföldről finanszírozott civil szervezetek, illetve a „Brüsszel-Strasbourg-Soros féle triumvirátus”. Ekkor arról beszélt, hogy meglehetősen intenzív a „keresztény értékkel szembeni” érzékenyítő hatás, és felháborítónak tartotta, hogy az érzékenyítés miatt egy olyan bírói szemlélet kezd kialakulni, hogy „a keresztény szimbólumokat és ezáltal a keresztényeket szabadon lehet gyalázni”.

Pár napja aztán ismét magára vonta a figyelmet, amikor az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságának ülésének vezetőjeként Szél Bernadett kilakoltatások felfüggesztéséről szóló javaslatának elutasítását azzal indokolta, hogy ők nemcsak Szélt látják, amikor ott beszél, hanem azt a háttérhatalmat is, akinek a nevében beszél. Hadházy Ákos ekkor szerette volna megtudni, hogy Vejkey pontosan milyen háttérhatalomra gondol, azonban nem kapott konkrét választ.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!