Egymillióra büntették Gődényt a februári tüntetés miatt

2021. március 08. – 12:14

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egymillió forintos pénzbüntetést szabtak ki Gődény György ellen a Hősök terére szervezett február 28-i tüntetés miatt. A BRFK a 24.hu-nak adott válaszából kiderül, hogy

„A Hősök terén tartott gyűléssel összefüggésben szervezés és tartás miatt egy fővel szemben 500-500 ezer forint közigazgatási bírságot, a Vajdahunyad váránál tartott gyűléssel összefüggésben gyűlés tartása miatt egy másik személyre 500 ezer forint közigazgatási bírságot szabott ki.”

Február 28-án a gyógyszerész végzettségű Gődény György által szervezett eseményen nagyjából ezer fő vehetett részt, helyszíni tudósításunk alapján egyes helyeken tízből kilenc ember nem viselt semmilyen szájat-orrot eltakaró eszközt. Az esemény után a rendőrség a Hősök terén, majd a Vajdahunyad váránál összesen 142 esetben tettek szabálysértési feljelentést, valamint 4 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!