Ne döfjön le, kérte Orbán Viktor a mintavevőt, amikor kamerák előtt tesztelték koronavírusra

2020. november 26. – 17:19

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Facebookra tett fel Orbán Viktor egy videót arról, hogy megnézi, hogy megy a nagy országos tesztelés, amiről mi is írtunk már egy hosszú cikket.

A videón a kormányfő a bicskei kormányhivatalba látogat el, ökölpacsival köszön, és a reggeli eligazításon kezd. Meghallgatja, hogy 3 bevetési egység van, 32 fő tesztel, ki hova megy, majd elkiáltja magát, hogy „Ki a hármas autó?”, és megkérdezi az egyik tesztelőt, hogy „Elmehetek magával?”.

Csakhogy aki beszáll az autókba, azokat is tesztelni kell, úgyhogy a kormányfővel is ezt teszik. „Ne döfjön le”, kéri a hosszú pálcával felé közelítő mintavevőt a kormányfő.

Orbán Viktor tesztje negatív lett, amit azzal kommentált, hogy „Szabad ember vagyok.”. Majd felkap egy nagy dobozt, elindulnak, és amikor beültek a mikrobuszba, amit Orbán vezetett, jött az újabb poén, a bemutatkozási kör végén mondta, hogy „én pedig Viktor (vagyok)”. Aztán Tabajdon tesztelt a csapattal, meglepve egy iskolaigazgatót.

A végén Orbán Viktor azt mondta, a járási hivatal dolgozói és az önkéntes tesztelők fegyelmezetten, pontosan, elkötelezetten, „sőt, szeretetteljesen” végzik a munkájukat, mindenkinek köszön mindent,

megnyugtató benyomásokat szereztem, az ország működik, teljes fegyverzetben védekezünk a vírus és a járvány ellen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!