107 ember halt meg egy nap alatt a járványban Magyarországon

2020. november 15. – 09:34

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

107 koronavírussal fertőzött ember halt meg az elmúlt 24 órában, az aktív fertőzöttek száma összesen 106 ezerre nőtt.

107 ember meghalt, 4238 új fertőzést regisztráltak Magyarországon az elmúlt 24 órában – derült ki járványügyi adatokat közlő hivatalos oldal vasárnapi beszámolójából. Már harmadszorra éri el az egy nap alatt regisztrált halottak száma a 107-főt, ami az eddigi legmagasabb szám.

7013 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 569-en vannak lélegeztetőgépen.

Az aktív fertőzöttek száma ezzel 106 265-re nőtt. Az aktív fertőzöttek 24 százaléka, az elhunytak 26 százaléka és a gyógyultak 27 százaléka budapesti.

A hivatalos oldal szerint „Magyarországon is exponenciálisan nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járványt megállítani nem lehet, a cél a járvány lassítása és a kórházak teljesítőképességének védelme. Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett újabb védelmi intézkedések. Továbbra is kérjük a magyar emberek együttműködését és fegyelmezettségét a szabályok betartásában!”

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Este 8 óra és reggel 5 óra között kijárási tilalom van érvényben, mindenkinek haza kell érnie este 8 óráig. A rendőrség a kijárási tilalom megszegése miatt eddig összesen 2675 esetben intézkedett. A kijárási tilalom alóli mentesülés egyik esete a munkavégzés, amelyet azonban igazolni szükséges, ehhez a minta itt található.

Koronavírusról szóló híreinket itt olvashatja >>>

A koronavírus magyarországi terjedéséről ide kattintva találja további részletes grafikonjainkat >>>

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!