Donald Trump 14 éves fia is koronavírusos volt

2020. október 14. – 23:56

Másolás

Vágólapra másolva

Donald Trump tizennégy éves fia, Barron Trump is elkapta a koronavírust, de már túl van rajta, írta közleményben az amerikai elnök felesége, Melania Trump.

A BBC írja, hogy Melania szerint a fia tünetmentesen vészelte át a fertőzést.

Trumpről és feleségéről még október elején derült ki, hogy elkapták a koronavírust. Akkor fiuk tesztje még negatív lett, de a következő teszt már pozitivitást mutatott nála.

Melania a saját fertőzöttségéről is írt: kimerült volt, fájtak a testrészei, köhögött. Azt is írja, ő a „természetes gyógymódok” felé fordult: vitaminokhoz és az egészséges étkezéshez.

Donald Trump már egy nappal azután, hogy orvosa bejelentette, nincs akadálya annak, hogy emberek közé menjen, október 10-én Fehér Házban máris közönség előtt beszélt. A kampánygyűlésnek is beillő eseményen Trump elmondta, remekül érzi magát, a jelenlévőknek azt ígérte, hogy az általa szörnyű kínai vírusnak titulált koronavírus el fog tűnni. Hozzátette, hogy rekordidő alatt megérkezik majd a vírus elleni vakcina, a tudomány és az orvosságok segítségével pedig örökre elpusztítjuk a vírust a világ minden szegletében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!