Trump videón üzent, mielőtt a kórházba indult

2020. október 3. – 01:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Donald Trump amerikai elnök 17 órával azután posztolt újra a Twitterén, hogy ugyanott bejelentette, Melania Trump first ladyvel együtt pozitív lett a koronavírustesztjük.

Trump egy videót rakott ki, amit még azelőtt vettek fel a Fehér Házban, hogy az elnököt helikopterrel a Walter Reed katonai kórházba szállították.

„Mindenkinek szeretném megköszönni a rengeteg támogatást” – mondta a kirakott videón. Hozzátette, hogy szerinte elég jól van, de biztosra akarnak menni.

A Fehér Ház szóvivője korábban azt mondta, elővigyázatosságból viszik kórházba Trumpot, akinek enyhe tünetei vannak. A New York Times forrásai szerint ezek megfázáshoz hasonlóak, míg a CNN-nek egy forrás arról beszélt, hogy Trumpnak reggel óta láza volt.

A Fehér Ház szerint Trump pénteken is egész nap dolgozott, és a következő napokban a Walter Reed kórházból látja el feladatait.

A világ számos vezetőjéhez és amerikai politikusokhoz hasonlóan mielőbbi gyógyulást kívánt Trumpnak és a first ladynek Barack Obama volt amerikai elnök, és az észak-koreai KCNA állami hírügynökség szerint Kim Dzsongun észak-koreai diktátor is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!