Fogynak a Norbi Update boltok, és újabb cégek jelennek meg Schobert Norbert biznisze körül

2023. április 14. – 08:48

Másolás

Vágólapra másolva

Fogy a bolthálózat, március végén végrehajtást rendeltek el a Norbi Update Lowcarb Zrt. ellen, és közben újabb cégek jelennek meg Schobert Norbert biznisze körül, írja a 24.hu. A lap részletesen foglalkozik a Norbi Update átalakulásával, és úgy tudja, hogy az újabb cégek nem a fitneszguru érdekeltségébe tartoznak, hanem a boltosoknak megmentőként beharangozott pécsi vállalkozó, Fazekas Zoltánéba. A lap kereste Schobert Norbertet és Fazekas Zoltánt is a Lowcarb Zrt. reorganizációjával kapcsolatban, de egyikük sem válaszolt a megkeresésre.

Mivel a 2022-es mérleget még nem tették közzé, így egyelőre nincs hivatalos adat az adósságról, de a lap szerint valószínű, hogy 200 millió forint feletti összegről lehet szó. Megemlítik azt is, hogy a Gazdasági Versenyhivatal tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt folytat eljárást.

A cég átalakulásáról korábban a Telexen is írtunk, miután sorra érkeztek vészjósló hírek a fitneszguru cégbirodalma, a Norbi Update háza tájáról. A cég vezetése is átalakult: Schobert Norbert egy személyben maradt vezérigazgató, az eddigi igazgatótanács, aminek korábban tagja volt Rubint Réka, a NER-sajtó bulvárpápája, Ómolnár Miklós és a miniszterelnök öccse, Orbán Áron is, megszűnt, és ők hárman már nem vesznek részt a cég irányításában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!