Beszáll a Lidl a vajversenybe, az Aldi után ők is csökkentik az árat

2023. február 8. – 11:24

Másolás

Vágólapra másolva

Alig két napja annak, hogy az Aldi bejelentette, a nemzetközi tej- és beszerzési piacokon az utóbbi napokban kialakult árcsökkenés eredményeként tartósan, 20 százalékkal csökkentik a vaj árát, máris belépett a vajversenybe Lidl, amely szerdán közölte, hogy

„a mai naptól jelentős mértékben és tartósan csökkenti a kínálatában található, legnépszerűbb vajak árát. Az intézkedésnek köszönhetően az érintett termékek 21, illetve 25 százalékkal olcsóbban érhetőek el a Lidl áruházakban, ami a fogyasztók számára jelentős megtakarítást eredményezhet.”

A sajtóközlemény szerint mindent megtesznek azért, hogy a legjobb árakat tudják biztosítani, illetve „folyamatosan figyelemmel kísérik a fogyasztói igényeket, valamint a piaci változásokat és azokra a lehető leggyorsabban” reagálnak.

A 250 grammos, 82 százalékos zsírtartalmú Pilos vaj és a 250 grammos, 80 százalékos zsírtartalmú sózott Pilos vaj ára 25 százalékkal csökkent, így 899 forintért meg lehet venni őket, míg a 100 grammos Mizo vaj ára 379 forintra mérséklődött, így kb. 21 százalékkal lett olcsóbb.

A cég kommunikációs szóvivője szerint a céljuk az, hogy a következő hónapokban további árcsökkenést, kedvezményeket biztosítsanak a vásárlóknak több árukategória esetében is.

Hogy a vajárak hogyan alakulnak Olaszország-Magyarország viszonylatban, arról itt írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!