Már a MediaMarktban is megvásárolhatóak a Vodafone mobil előfizetései

2023. január 20. – 11:27

Másolás

Vágólapra másolva

A tavaly év végén indult próbaüzem sikere után, január 18-tól már az összes magyarországi MediaMarkt áruházban megvásárolhatóak a Vodafone előfizetései mobilkészülékekhez – írta a cég közleményében. Magyarországon ez az első és egyetlen ilyen komplex megoldás, melyben egy kiskereskedelmi egység a teljes mobiltelefon-választékát szolgáltatói támogatással, előfizetéssel kínálja vásárlói felé, tudatták.

A MediaMarkt mindenkori elsődleges célja, hogy vevőinek a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtsa. Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk beszerzett termékhez minden releváns szolgáltatás elérhető legyen. Dinamikusan bővítettük kapcsolódó szolgáltatásainkat. A Vodafone a világ egyik legnagyobb és legismertebb telekommunikációs cége, amelynek a MediaMarkthoz hasonlóan szenvedélye a vásárlói elégedettség. A közös elhivatottság alapot teremtett az együttműködésre”– mondta el Szilágyi Gábor, a MediaMarkt Magyarország ügyvezető igazgatója.

A magyar Vodafone-t január 9-én vásárolta meg a magyar állam és a 4iG egyik leányvállalata 660 milliárd forintért. Ez a rendszerváltozás utáni időszak legnagyobb vállalati felvásárlása. Az ügylet hátteréről ebben a cikkben írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!