Még mindig kevés a Pilóta keksz: tartós maradt a készlethiány

2023. január 6. – 13:45

Másolás

Vágólapra másolva

A gyártócég, vagyis a Mondelez Hungária Kft. mindent megtesz azért, hogy a kínálat felzárkózzon a kereslethez.

Negyedéve írt arról a sajtó, így a Telex is, hogy hiánycikk lett a Pilóta keksz, vagy ahogyan a cég nevezi, a Pilóta szendvicstermék. Pilóta márkanévvel ugyanis többféle termék is van a Mondelez Hungária kft. kínálatában.

Nagy Tamás megbízott ügyvezető igazgató a Telex.hu kérdésére elmondta, hogy

a Mondelez Hungária Kft. által gyártott és forgalmazott Pilóta szendvicstermékek tekintetében változatlanul készlethiány tapasztalható kiskereskedelmi, illetve viszonteladói csatornáink túlnyomó többségénél. A tartós készlethiányt a gyártókapacitásainkat érintő nehézségek, illetve az édesipari ágazatot is sújtó alapanyag és csomagolóanyag-hiány együttesen okozzák.

A cég ugyanakkor jelezte, hogy a készlethiány kizárólag a Pilóta szendvicskekszet érinti, a Pilóta termékcsalád más termékeit nem, ahogy azt is, hogy a Mondelez Hungária mindent megtesz azért, hogy a kedvelt keksztermék minél előbb, a keresletnek megfelelő mennyiségben elérhető legyen a fogyasztók számára.

Szintén a céget érintő termékről, a Győri édes Zabfalatokról volt olvasható egy olyan fogyasztói vélemény is, amely szerint a termék jelentősen sósabb lett. A cégtől megkérdeztük, hogy változott-e az összetétel, de röviden azt a választ kaptuk, hogy nem, vagy legalábbis a sótartalom tekintetében biztosan nem.

Mint a cég írta,

a Győri édes Zabfalatok termék esetében nem történt receptúraváltozás, az egyetlen, csomagolóanyagon is látható változás az az, hogy a termék fenntartható módon előállított búzából készül immár, a Harmony Program keretében.

A Mondelez egyben azt is jelezte, hogy ők nem is kaptak ilyen panaszt, vagy visszajelzést, de ha kapnak, minden egyes fogyasztói észrevételt megvizsgálnak egy magas szintű minőségbiztosítási eljárás alapján.

Ha a fogyasztó eljuttatja hozzánk a termékmintát, azt bevizsgáljuk, és az elemzés eredményéről tájékoztatjuk is a fogyasztót.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!