HVG: Újabb nettó 37 milliárd forintnyi állami kommunikációs megbízást kaptak a megszokott szállítók

2022. január 26. – 18:47

Másolás

Vágólapra másolva

Az állami és kormányzati reklámköltéseket kezelő Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKoH) a New Land Media és a Lounge cégeket bízta meg a különféle feladatokkal.

Mint a HVG írja, a kedvezményezettek között van a Magyar Divat & Design Ügynökség, a Visit Hungary, a Petőfi Irodalmi Ügynökség, az Államadósság Kezelő Központ, a Magyar Államkincstár és a Miniszterelnökség is.

A Közbeszerzési Értesítő január 25-i számában megjelent döntések értelmében a Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKoH), 46 darab kommunikációs tárgyú közbeszerzését a Balásy Gyula tulajdonába tartozó médiaügynökség, a New Land Media vitte el, konzorciumban a szintén Balásy-féle reklámügynökséggel, a Lounge Designnal. Ezeknek a megbízásoknak a teljes keretösszege nettó 22 milliárd forint.

A nagyobb megbízások közé tartozik az Antenna Hungáriának, a MÁV-nak a Budapest–Belgrád-vasútvonal fejlesztéséhez kapcsolódó kommunikációjára, a Petőfi Irodalmi Ügynökségnek és a kézilabda-Európa-bajnokság szervező cégének adott kommunikációs segítség.

A legnagyobb összegben ismét a Miniszterelnökség nevében kapott megbízást a New Land: az „Európa jövőjét érintő nemzetközi és hazai színtéren történő kormányzati kommunikációval kapcsolatos” projektek ellátására összesen nettó 12,7 milliárd forintot biztosít az NKoH (a keretösszegből 30 százalék opcionálisan lehívható).

Ezen kívül az Államadósság Kezelő Központ is kapott nettó 1,8 milliárd forintot az állampapírok népszerűsítésére, a Visit Hungary nevű állami turisztikai cég pedig majdnem 1,4 milliárdot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!