Az IKEA után az Euronics is közzétette, mennyit keres náluk egy pénztáros

2021. augusztus 4. – 14:54

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az Euronics üzlethálózatában az idei év első felében, a zárva tartott időszakot nem számítva, több mint 20, a webshopon mintegy 60 százalékkal nőtt a bevétel. Mint a cég közleményében írják, a tavaszi boltzár alatt sem bocsátottak el munkavállalókat, és alapbér sem csökkent.

Most a vállalat infláció feletti mértékű béremelést adott és félévente folyósított, évente összesen akár egy teljes havi fizetésre rúgó hűségbónuszt vezetett be közel 700, az üzletekben dolgozó munkatársának.

Ahogy korábban az IKEA, az Euronics is rájött, hogy céges eredményeit úgy tudja legjobban eladni a sajtónak – és a rendkívüli érdeklődést mutató olvasóknak –, ha közli, mennyit keresnek az alkalmazottai. Lássuk tehát:

A Euronicsnál egy raktáros 300-320 ezer forintos, egy hitelügyintéző-pénztáros 340-360 ezer forintos, míg egy szakértékesítő akár 360-380 ezer forintos bruttó bért kereshetett juttatásokkal 2021 első félévében a legnagyobb magyar tulajdonú műszaki áruházláncnál.

A béremelés előtt egy áruházvezető-helyettes vagy áruházi raktárvezető átlagosan 400-470 ezer, az értékesítők és szakértékesítők: 360-380 ezer, a hitelügyintéző-pénztárosok 340-360 ezer, a többi szaküzleti pozícióban dolgozók (pl. raktáros, adminisztrátor) 300-320 ezer forint közötti értékben kaptak juttatási csomagot (bruttó bért és cafeteriát).

Nem meglepő, hogy a legmagasabb jövedelmeket a karácsonyi szezonban regisztrálták: a teljesítménybérek jól láthatóan a november-decemberi értékesítési csúcsokat követték – áll a cég közleményében.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!