Április elejére tervez bulizós wellnesshétvégét egy Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó hotel

2021. február 16. – 17:32

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Április elejére hirdetett meg wellnesshétvégét a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels egyik szállodája, az egerszalóki Saliris Resort, ahol a résztvevők az agyzsibbasztó Dancing with the Stars szereplőivel és Szabó Ádám énekessel találkozhatnak, sőt, bulizhatnak együtt – írja a 444.

Egy ilyen esemény önmagában nem lenne túl izgalmas, a dátum azonban egyértelműen szembetűnő, jelenleg ugyanis az égvilágon semmi nem utal arra, hogy az április 9–11-ei hétvégére enyhítene a kormány a jelenlegi szabályozásokon.

Áder János például múlt héten arról beszélt, hogy reményei szerint Magyarországon legkésőbb április végéig fel lehet gyorsítani a védőoltások beadását, így tavalyhoz hasonlóan májusban ismét nyitni lehetne. Ezt a nemzeti konzultáció eredménye is befolyásolhatja, Orbán Viktor éppen hétfőn beszélt arról, hogy szerinte azért van erre szükség, mert csak olyan szabályokat lehet betartatni, amelyeket az emberek támogatnak.

Ez elég optimista becslés, de még így is egy hónappal későbbi időpont, mint amikorra a Saliris Resort közönségtalálkozót, bulit és táncoktatást szervez. A Facebookon rá is kérdeztek, hogy ez azt jelenti-e, hogy áprilisban kinyit majd a hotel, amire azt a választ adták, hogy

amennyiben a veszélyhelyzeti korlátozások nem kerülnek meghosszabbításra, úgy megtartják a rendezvényt a vonatkozó jogszabályok betartásával, ha pedig a járványügyi helyzet nem engedi a rendezvény megszervezését, akkor azt egy későbbi időpontban tartják meg.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!