Két évadot kap Liam Hemsworth a Witcherben
A Netflix nemcsak azt jelentette be, hogy már készül a negyedik évad, hanem azt is, hogy egy füst alatt az ötödik, egyben utolsó évadot is leforgatják.
A Witcher Henry Cavill után a nézőket is elveszítheti
A harmadik évad eddig hozza az előző kettő hibáit, nagy pénzből nagy katyvasz, széteső cselekménnyel és üres karakterekkel. Nehéz lesz a negyedikben visszajönni ebből egy új főszereplővel.
Geralt megint mindenkit lekardoz a Witcher harmadik évadának új előzetesében
Már csak három hét az évadpremierig!
Lelketlen és pocsék a Witcher előzménysorozata
A Vaják – A vér eredete jól példázza, hogyan nem szabad fantasyt készíteni, és erősíteni a zsánerrel szembeni negatív előítéleteket. A rajongók a földbe döngölték, nem véletlenül.
A 4. évadtól Liam Hemsworth váltja Henry Cavillt a The Witcher című sorozatban
Cavill három évadon át játszotta a főszereplőt.
Új Witcher-trilógia készül, és jön a Cyberpunk folytatása is
A lengyel CD Projekt Red stúdió hat év alatt hozná ki a második trilógiát, de készül még két spinoff, illetve egy teljesen új játék is.
Folytatódik a Witcher-széria, már fejlesztik a következő játékot
A CD Projekt Red korábban is utalgatott már erre, most hivatalosan is bejelentették, hogy visszatérnek a sorozathoz, méghozzá egy teljesen új sztorival.
A Witcher összeszedte magát a második évadra
Ha évadról évadra annyit javul a sorozat, mint most, annak nagyon örülhetünk, de azért az is látszik, hogy még van hova fejlődni. A legjobb úgy nézni, ha nem olvastuk a könyveket.
Komoly erődemonstrációt tartott a Netflix, összeszedtük a legfontosabb bejelentéseket
A szombati eseményen többek közt volt Stranger Things, Cowboy Bebop és Kanye West dokufilm, de jött előzetes a Sandman-sorozathoz, a League of Legends világában játszódó Arcane-hez és a Vaják...
Meghekkelték a Cyberpunk 2077 fejlesztőjét, több játék forráskódja is a támadók kezében lehet
A CD Projekt jelenlegi információi szerint a játékosok személyes adatai biztonságban vannak, és már megkezdték az adataik visszaállítását.
Kövess minket Facebookon is!