Papírfiguraként állhatott a dobogóra az a síugró, aki inkább a kórházban lévő feleségét...
Dawid Kubacki kórházba került feleségéhez utazott, ezért gyakorlatilag elbukta az egész szezonját. Riválisa könnyek között vette át a bronzérmet.
Ruhakáosz rombolta szét a történelmi síugróversenyt
Az olimpia vegyes csapat versenyén egymás után zártak ki női ugrókat szabálytalan ruhájuk miatt. A gond az, hogy ugyanezek a ruhák néhány napja még megfeleltek.
Az elnyomott ujgurok mellett állhatott ki a török síugró, de ő semmit sem hajlandó erről mondani
Az olimpia szabályai szerint tilos politikai üzeneteket közvetíteni, de Fatih Arda İpcioğlu ezt kijátszhatta lécfestésével, amivel az ujgurok otthonára utalt.
Szerencsét jelent a neve, és az olimpiák történetének leghihetetlenebb ugrásával a semmiből...
A lengyel Wojciech Fortunát tartalékként vitték ki az 1972-es téli olimpiára, ahol egy szerencsés ugrással aranyérmes lett síugrásban. Fortuna se előtte, se utána nem tudott dobogó közelébe jutni....
Négysánc: a zsűri is kellett hozzá, hogy ne jöjjön össze a síugrás történelmi Grand Slame
A legendás Négysánc a viharos szél miatt Háromsánccá változott, így az utolsó helyszínen dupláztak a síugrók. A japán Kobajasi Rjójú nyert az első három versenyen, ő lehetett volna az első, aki...
Kómában tartják az olimpiai bajnok síugrót, aki a hírhedt sáncon bukott hatalmasat
A norvég Tande tüdeje is megsérült a becsapódás után.
Egy koronavírusteszt miatt először visszaléptették, végül fölényesen nyert Stoch a Négysáncon
A lengyel Kamil Stoch harmadszorra nyerte meg a síugrók négyállomásos tornáját, egy esélyes fogműtét miatt esett ki, két favorit egyetlen hiba miatt szállt el.
Egy hamis koronavírusteszt hozott káoszt a Négysáncversenyre
Az első nap után derült ki, hogy egy fals pozitív teszt miatt léptették vissza a lengyel síugrócsapatot. Visszatérhetnek, de átvariálják a versenyt.
Kövess minket Facebookon is!