Zseniális egyemberes show-t hozott le Ed Sheeran, akin a rossz hangosítás sem fogott ki
Ed Sheeran egyszemélyes zenekarként állt ki 70 ezer ember elé turnéjának budapesti állomásán, ahol szinte tökéletes koncertet adott. Egyedül a hangosítás rontott az élményen, de az is inkább az...
Furcsa helyzetek sorát hozhatja a hétfőn induló magyar uniós elnökség
Korlátozott a féléves elnökség befolyása, de így is van jelentősége. Akár jöhet magyar elnökséggel indított eljárás a magyar kormány ellen, stadionba tervezett európai csúcstalálkozó, és olyan cél,...
Trump szlogenjére rímelő jelmondattal veszi át a magyar kormány az EU tanácsi elnökséget
Az EU és a szinte minden európai országból álló Európai Politikai Közösség tagállamainak vezetőit valószínűleg a Puskás Arénában látja vendégül a magyar kormány.
A Coldplay gyönyörű, felszabadító szeánszot csinált a szférák zenéjéből
Az angol zenekar tizenhat év után tért vissza Budapestre, és megmutatta, hogy hiába változott azóta nagyot nemcsak a világ, hanem a Coldplay is, most talán még inkább érdemes megnézni, mit tudnak...
Azahriah Puskás-triplája számokban: 2 milliárdos bevétel, 600 milliós nyereség, 1500 közreműködő
Eredetileg 800 milliós kiadással kalkuláltak, végül ez majdnem a kétszeresére nőtt.
A Halott Pénznek fontos üzenete van a nőket tárgyiasító, macsó előadókkal szemben
Húszéves karrierjét ünnepelte a zenekar a Puskás Arénában, ahol csak Sebestyén Balázs videóüzenete lógott ki a műsorból. A családbarát koncert kulcsa Marsalkó Dávid őszintesége volt.
A Puskás Arénában játszana válogatott meccset Oroszország
A Nemzeti Sportban megjelent hír szerint az orosz válogatott szívesen játszana Budapesten felkészülési meccset.
Azahriah második napja a Puskásban már a rajongók katartikus szeánsza volt
Azahriah Puskás-triplájának második napján már nem kellett noszogatni a közönséget. Az énekes is több monológot eresztett el, és arról is beszélt, miért nincs politizálás a koncerten.
Azahriah-t nem érdemelték meg a rajongói
Politikai üzenetektől mentes show-t adott a tripla Puskás-koncert első napján Azahriah, aki maga szerint is történelmet írt. A nehezen mozdítható közönség miatt viszont elmaradt a nagy arénapillanat.
Gyakrabban jár majd az M2-es és az M4-es metró Azahriah koncertjei miatt
A stadion környékén pénteken, szombaton és vasárnap már 18:30-tól lezárhatják a Dózsa György utat és az Ifjúság útját. A BKK a közösségi közlekedést javasolja.
Kövess minket Facebookon is!