Nyáron van a legjobb formában az agyunk, kár, hogy a kánikula kinyírja
A nyári napforduló idején van az agyunk a teljesítménye csúcsán, és télen, az év legrövidebb napjain nyújtja a legrosszabb teljesítményt. A kánikula azonban jelentősen átrajzolja ezt a képet.
Ez csak nem lehet egy júliusban utcára dobott karácsonyfa!
Nincs tűlevél, ami ennyire jól bírjon fél év gangos házban létezést. Mi történhetett Erzsébetvárosban, ahol utcára dobtak egy fenyőt?
Az év eddigi legforróbb napja volt kedden: 41,6 fokot mértek
Körösszakál az elmúlt négy napban négyszer lépett fel a dobogó legfelső fokára, a TOP10-es listára csak 40 fok feletti értékkel lehetett felkerülni.
Hétfőn megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord
Mivel folytatódik a kánikula, könnyen lehet, hogy a napokban megint megdől a csúcs.
Ön készíti a nyár legvadabb lecsóját? Küldje el, és mi megfőzzük!
Merne kurkumát és olajos halat tenni a lecsóba? Biztos benne, hogy senki más nem készíti úgy a lecsóját, ahogy ön? Küldje el nekünk a receptet, és mi megfőzzük a legvagányabb verziót!
A fagyasztott gyümölcs találkozása a reszelővel
Az egyetlen desszert, aminek értelme van 35 fok felett a szilánkos, jeges gyümölcs. Hogyan lesz kanalas jégkásás desszert belőle és hogyan a gyümölcslevekből? Mivel kell kombinálni, hogy izgalmas...
Nyár ide vagy oda, dolgozni muszáj – hogyan tudunk produktívak maradni, amikor tombol a kánikula?
Nem csoda, ha úgy érzi, a több mint 30 fokos melegben nehezebben tud összpontosítani a feladataira. A tikkasztó hőség miatt rosszabbul alszunk, az izzadással pedig olyan ásványi anyagokat veszítünk,...
A salátatekercs a földkerekség legjobb kánikulafogása
Nyári tekercs, vietnámi tekercs: az étel, ami a legtökéletesebben képes minden friss ízt és állagot egy falatba tömöríteni. Tekergetni kicsit pepecs, de megéri.
Egyre forróbbak a nyarak, és ezt nem mindenki fogja túlélni
A levegő egyre nedvesebb és melegebb, így egyre gyakrabban egyre nagyobb hőstressznek vagyunk kitéve, ami sokak számára veszélyes.
Vigyázat, támad a 37 fokos hőség!
Három vármegyére már narancssárga figyelmeztetést is kiadtak a kánikula miatt.
Kövess minket Facebookon is!