Aggódnak a rajongók, az életéért könyörög: tényleg ez lesz az utolsó?
Elhagyta az országot, miután kiderült, hogy kegyetlen árat kell fizetnie az e heti clickbait-híradóban.
Titkos dologról vallott, de nem mondhatott semmit
De az vajon kiderül a clickbait-híradóból, hogy miért parkoltak két helyre, mit tettek elsőként hosszú idő óta, mit léptek meg, hogy tényleg mászkál-e, vagy hogy tényleg csodaszerről van-e szó?
Elszólta magát Jennifer Lopez: itt a nagy bejelentés?
Hogy ki közölte a világgal boldogan, ki mutatta meg az extrém oldalát, ki vallotta be őszintén, ki árulta el a hatalmas hírt: kiderül az e heti clickbait-híradóból.
Elérkezett az idő, nincs visszaút: Gyurcsány Ferenc üzent
Hogy mi az, amire senki sem számított, hogy mit néztek spermának, hogy ki és mit mondott el nyilvánosan, az kiderül az e heti clickbait-híradóból.
Sosem találja ki, mi áll a háttérben: ez!
Ilyet még senki nem élt át, végre el is árulták, hogy kivel, mikor mi történt. Minden, amit tudni akart az e heti clickbait-híradóban!
Itt a nagy bejelentés Várkonyi Andreától
Újra egy TV2-s műsort vezetett. A héten több újság, köztük a Telex is hatalmas nyomozásban volt, de nézzük, hogy ezen a héten az újságírók mit derítettek ki!
Zsebbenyúlós nyár várhat Király Lindára, ha ezt tényleg megteszi
Pénzt kaphatnak az autósok, megnyugodhatnak a rajongók, és eközben elképesztő lépésre szánhatják el magukat az e heti clickbait-híradó szereplői.
Lékai-Kiss Ramóna nem tud leállni: újra és újra és újra...
Van, aki nem akarja tovább titkolni, de van, aki ki is mondja! Van, aki képtelen megakadályozni, és van, aki bejelenti, aminek meg is lesz az eredménye az e heti clickbait-híradóban.
Felröppent a gyanú, hogy akkora a baj: rá sem lehet ismerni Rubint Rékára
Döbbenetes, de hatalmas a boldogság, pedig egy fotóval jelentette be, hogy kiderült a bomba hír az e heti clickbait-híradóban.
Marsi Anikó letépte a tapaszt, de ami kiderült, abban nincs köszönet
Németh Kristófék nem titkolják tovább, Ónodi Eszter bejelentette, Jakupcsek bevallotta, szóval nagy az öröm a 30. clickbait-híradóban.
Kövess minket Facebookon is!