Nem ciki az instant leves: ötperces trükkök egy menőbb gyorsebédhez
2023. május 10. – 12:58
–
Ács Bori
A porlevesek gyorsak, olcsók és néha valóban életet mentenek, főleg, ha adunk hozzájuk pár dolgot még, amitől finomabbak, táplálóbbak és szebbek lesznek.
A kínai büfék sztárja, a szójás-mogyorós kung pao csirke
2023. április 20. – 12:00
–
Ács Bori
Ne rettentsen el senkit a sok alapanyag, valójában csak arról van szó, hogy kevergetünk és pirítgatunk, aztán egy kínai büféket megszégyenítően remek étel lesz a dologból.
Miközben eszünk, elmagyarázzák, milyen a valódi, egyszerű kínai konyha
2022. május 31. – 20:05
–
Ács Bori
Nincs sok köze a megszokott büfék kínálatához annak, amit Ji és Mása sok történettel, magyarázattal körítve mutat meg a Zhu & Co vacsoráján. Így a hal, a rák és a csiga sem furcsa.
Megfőztük az átnevezett Uncle Ben’s édes savanyú szószt – majd megkerestük kifinomultabb rokonait
2022. január 30. – 13:43
–
Ács Bori
Egy generáció számára volt fontos ízlésfejlődési lépcső az üveges édes-savanyú szósz: most megnéztük, hogyan lehet meghekkelni otthon, és mik a kifinomultabb változatai.