Bruce Willis betegségére rácsimpaszkodva közölt egy halálhírt épp karácsonykor a Bors
Ön kire gondol, ha azt olvassa, hogy elhunyt a Die Hard legendás színészóriása?
Év végére befutott a bombameglepetés Kulcsár Edináról
Balázsék szakítottak? Amszterdamba csapódott egy Boeing? Bruce Willis meghalt? Minden kiderül a legújabb clickbait-híradóban!
Nem fogja elhinni, mi történt Budapesten a tűzijáték alatt
Miért fejelt le Mucsi Zoltán egy riportert, és mi lesz így a Lidl nagy változásával? Minden kiderül a legfrissebb clickbait-híradóban! Vagy nem.
A forróságban Vivi is megvillantotta!
Az angol királynő elmenekült, erőszakos bűnözők járják az erdőt, ráadásul úgy tűnik, bajban van Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassága. Különleges gyűjteménnyel, különleges helyszínről...
Leborulunk az év legjobb clickbait címe előtt
Az év végére bődületes clickbait-dömpinget kaptunk, úgyhogy nézzük, hogyan próbálták becsalogatni az olvasókat az év legkattintásvadászabb címeivel. Karácsonyi különkiadás!
Titkos dologról vallott, de nem mondhatott semmit
De az vajon kiderül a clickbait-híradóból, hogy miért parkoltak két helyre, mit tettek elsőként hosszú idő óta, mit léptek meg, hogy tényleg mászkál-e, vagy hogy tényleg csodaszerről van-e szó?
Elszólta magát Jennifer Lopez: itt a nagy bejelentés?
Hogy ki közölte a világgal boldogan, ki mutatta meg az extrém oldalát, ki vallotta be őszintén, ki árulta el a hatalmas hírt: kiderül az e heti clickbait-híradóból.
Elérkezett az idő, nincs visszaút: Gyurcsány Ferenc üzent
Hogy mi az, amire senki sem számított, hogy mit néztek spermának, hogy ki és mit mondott el nyilvánosan, az kiderül az e heti clickbait-híradóból.
Ott, mindenki előtt kérdezte meg, hogy normális-e
Milyen rendkívüli intézkedést kellett hozni a spermával kapcsolatban, vagy az, hogy ki kit nevezett használhatatlan csatárnak, kiderül az e heti clickbait-híradóból.
Sosem találja ki, mi áll a háttérben: ez!
Ilyet még senki nem élt át, végre el is árulták, hogy kivel, mikor mi történt. Minden, amit tudni akart az e heti clickbait-híradóban!
Kövess minket Facebookon is!