Gattyán György

RSS

Megjelentek a Gattyán-óriásplakátok az országban

Kormányzati hirdetések mellett kéri, hogy „nyomja meg a gombot”.

Megnéztük közelebbről a politikába készülő Gattyán György NER-es kapcsolatait

Továbbra sem nagyon érteni, hogy milyen megfontolásból közeledik Gattyán György milliárdos a politikához. Gattyán György környezetében lévő munkatársakat kérdeztünk az üzletember NER-es kapcsolatairól és a motivációiról. Azt is megtudtuk, hogy bár Márki-Zay Péter fideszes érdeknek tekinti Gattyán színre lépését, az ellenzéki miniszterelnök-jelölt stábja kereste már őt.

Elegem van abból, ami most zajlik – mondta Gattyán, de az nem derült ki, mit fog csinálni

A milliárdosból Friderikusz Sándor sem tudta kihúzni, mik a tervei, és hogy végül is párttá fog-e szerveződni a mozgalma.

Márki-Zay szerint a Fidesz érdeke lehet, hogy Gattyán György elinduljon a választáson

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint a milliárdos az ellenzéki szavazók megosztására törekszik, ha elindul.

Gattyán György, a különös milliárdos útja a NAV-üldöztetéstől a politika felé

Magyarország digitalizációjáról, a választásokon való indulásról, párt alapításáról, 106 „körzeti képviselőről” beszél az informatikában, ingatlanokban, felnőttiparban utazó Gattyán György, az egyik leggazdagabb magyar. A javarészt Párizsban élő és cégeit részben Luxemburgba költöztető nagy adózó és nagy adakozó milliárdost már kilenc éve űzi az adóhivatal, így aligha a fennálló rezsim barátja.

Digitalizációs tudásközpontot alapított Gattyán György milliárdos

Nyárig szeretnék felmérni a magyar lakosság véleményét az állami szolgáltatások digitalizációjáról, majd felgyorsítani a folyamatot.

Már lehet kereskedni Oszkó Péter és Gattyán György technológiai innovációs cégével

A Budapesti Értéktőzsdén megkezdődött az OXO Technologies Holding Nyrt. részvényeinek a kereskedése, a papírok a BÉT Xtend piacán forognak.