Játék még nem ragadta meg ilyen jól a lezüllött belpesti létezést
Heti gamingajánlónkban egy ingyenesen játszható magyar fejlesztést mutatunk be. A Majd nálatok Kili Zsanna és Hegymegi János munkája, egyben a magyar Studio CiGi első, rövid point-and-click játéka.
Ebben a szerepjátékban senki sem ér el a végső célig
Gamingajánlónkban ezúttal a Colony Ship: A Post-Earth Role Playing Game-et mutatjuk be, amelyben egy lázadás után kéne rendet tennünk egy élhető bolygót kereső űrhajón.
A modern kori Star Wars-játékok alfája és omegája
Öt éve a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel hosszú idő után újra kaptunk egy jó Csillagok Háborúja-játékot, amit most ráadásul potom pénzért leszedhetünk.
Hatalmas akcióval árulják az elmúlt évtized egyik legjobb szerepjátékát
Az After hetente jelentkező gamingajánlójában a Pillars of Eternity című játékot mutatjuk be, amit most nagyon jutányosan lehet beszerezni Steamen.
A Piroska és a farkast így még biztosan nem láthatta senki
Az After hetente jelentkező gamingajánlójában a Wolf Among Us című játékot mutatjuk be, amelynek a hírek szerint idén jöhet a folytatása.
Nem lehet úgy végigvinni ezt a játékot, hogy ne érzékenyülj el
Az After hetente jelentkező gamingajánlójában ezúttal a cuki, animés stílusú és könnyed, 2020-ban kiadott Spiritfarert mutatjuk be.
Zsoldosokat menedzselni egész jó kikapcsolódás
Heti gamingajánlónkban a Wartales zsoldossereg-szimulátora kerül sorra. Egy remek körökre osztott, túlélős, fantasy szerepjáték, ahol nem egy főszereplőn, hanem egy csapat harcoson van a fókusz.
Ez nem Doom, ez Warhammer
Heti gamingajánlónkban mutatunk egy igazi boomer shootert.
A bizarr FPS, ami elvárja tőlünk, hogy gondolkozzunk
A Cruelty Squad a legtöbb embernek valószínűleg teljesen befogadhatatlan játék, pedig a furcsa dizájn alatt egy egészen páratlan élmény lapul.
A műfaj legjobbjaitól merít a The Finals, ami az FPS műfajt is forradalmasíthatja
A semmiből megjelent The Finals pörgős játékmenettel és rombolható környezettel hódítana az ingyenes, online lövöldözős játékok piacán, és néha olyan élményt nyújt, mint a legpörgősebb akciófilmek.
Kövess minket Facebookon is!