A közmédia zalaegerszegi volt operatőrét kérdezték meg az M1 híradójában arról, miért fontos a kormány új lakhatási programja

2024. október 16. – 09:18

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés: Cikkünk megjelenése után az MTVA jelezte, a „nevezett operatőr az MTVA külsős partnerének, a Zalaegerszegi Televízió és Rádió Korlátolt Felelősségű Társaságnak már több mint egy éve nem munkavállalója.”

Az MTVA-val szerződésben álló Zalaegerszegi Televízió operatőrét szólaltatták meg az M1 keddi híradójának egyik szegmensében, ami arról szólt, hogy a Fidesz ezúttal gazdasági kérdésekben kezdeményez nemzeti konzultációtvette észre a 444.

„Mindenféle segítség az jó segítség nekünk is, hiszen most a párommal most éppen egy albérletben lakunk, és szeretnénk elindítani a saját életünket most már nagybetűsen” – meséli a közmédia helyi riportjait felvevő Fábián Martin az M1-nek, azt szemléltetve, miért nagy segítség a kormány új lakástámogatási programja az „átlagembereknek”.

A lap észrevette, hogy Fábián Martin egy igazi Jolly Joker az M1 híradójában: 2022 elején vele mutatták be, milyen népszerűek a helyi kórházban a regisztráció nélküli oltási napok.

Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető még hétfőn jelentette be, hogy a párt újabb nemzeti konzultációt kezdeményez gazdasági semlegesség témában. Az embereket ezúttal többek között a kormány új gazdasági programjának pillérjeiről, a megfizethető lakhatásról, béremelésről, kis- és középvállalkozások támogatásáról kérdeznék. Orbán Viktor gazdasági semlegességi tervéről, annak realitásáról és kockázatairól itt írtunk részletesen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!