Leszedte, majd módosítva visszatette a Tények az adást, ahol bekarikázva mutogatták Magyar Péter péniszét

2024. október 11. – 13:03

Másolás

Vágólapra másolva

Váratlan fordulat állt be pénteken Magyar Péter teljes kormányoldalt lázban tartó micsodájának ügyében, ugyanis a Tények, amely kimondottan alapos anyagban számolt be erről csütörtökön, péntek reggel váratlanul eltávolította azt a honlapjáról. Így most már hivatalosan nem lehet megnézni, ahogy nettó másfél percen át mutogatják a Magyar Péter ágyékára bezoomolt felvételt, miközben a U Can’t Touch This szól MC Hammertől.

Magyar Péter micsodájára csütörtökön Bayer Zsolttól a Megafonon és a kormánysajtó nagy részén át egészen Deutsch Tamásig mindenki rábukott, aki számít, de senki nem foglalkozott vele többet a Tényeknél. „Magyar Péter lányos zavarában próbál kapaszkodni valamibe, de láthatóan nem sikerült” – hangzik el többek közt az anyagban, ahol még „a sokat látott” Deák Dániel is megszakérti a micsodát.

A végére konkrétan olyan képeket raktak be Magyar Péterről, ahol álláspontjuk szerint túl szűk nadrágot visel, és pirossal be van karikázva rajtuk az ágyéka, a narrációban pedig szó szerint elhangzik, hogy „úgy tűnik, képein igencsak megszalad a filter, főleg övön alul”, ami annyira elképesztően bizarr egy kereskedelmi tévé hírműsorában, hogy kommentálni is felesleges.

Szóval ez az anyag tűnt most el, a korábban erre mutató link már hibát jelez. De ha valakit érdekel, itt azért megnézheti.

Az ügyben megkerestük a TV2-t, hogy megtudjuk, mi az oka annak, hogy eltűnt az anyag az oldalról. Választ nem kaptunk, közben viszont egy új linken – pontosabban ugyanazon, csak ugyanaz az URL nem létezhet kétszer, ezért a végére került egy 1-es – elérhetővé vált az anyag úgymond rendezői változata, amelyből kikerült a felkonf, így Deák Dánielre is csak a leírásban hivatkoznak már „sokat látott szakértőként”.

Eközben Magyar Péter is reagált a micsodája körüli felhajtásra, mint írta, „a miniszterelnök szellemi/erkölcsi hátországát jelentő Bayer Zsolt-Megafon-TV2-Deutsch Tamás négyes fogat övön aluli mélységekbe süllyedt (éhes disznó makkal álmodik).”

A cikket frissítettük az újravágott anyag visszakerülésével.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!