Kivágták „a sokat látott szakértő” bemutatását a Magyar Péter péniszéről szóló Tények-riportból, aztán azt is törölték

2024. október 11. – 15:25

Másolás

Vágólapra másolva

Rövid időre visszakerült a Tények oldalára a TV2 Magyar Péter péniszéről szóló videója, amit péntek reggel váratlanul eltávolítottak onnan. Így egy ideig nem lehetett megnézni, ahogy nettó másfél percen át mutogatják a Magyar Péter ágyékára bezoomolt felvételt, miközben a U Can’t Touch This szól MC Hammertől. Nem sokkal később viszont az új verzió is elérhetetlenné vált.

Ez volt az új verzió:

Ez pedig az eredeti, amit péntek reggel töröltek:

Hogy nem csak technikai hiba miatt tűnt el ideiglenesen, arra több dolog utal, például hogy az új videó élesítésének dátuma: 2024. október 11. 14:11. Sokáig elérhetetlen volt a teljes adás is, ami végül 14:29-kor került vissza, és ebben is egy újravágott verzió szerepel.

Az új videó – talán nevezhetjük rendezői változatnak – az alábbiakban tér el az eredetitől:

  • kimaradt a bemondónő felkonferálása, in medias res Magyar Péter babrálásával kezd a videó,
  • a babrálásból viszont kevesebb van benne, három alkalommal is Magyar Péter felsőtestét mutató vágóképekkel fedték le Magyar Péter alsótestét,
  • kimaradt a megszólaltatott szakértő, Deák Dániel szakszerű bemutatása: „A sokat látott szakértőt is megdöbbentette, amit látott!”
  • a kommentelők hozzászólásait bemutató részben kicsillagozták, és ki is sípolták Magyar Péter farkát, az új verzió szerint a politikus már csak a „f...át igazgatja”.
Forrás: Tények
Forrás: Tények

Megkérdeztük a sokat látott szakértőt, Deák Dánielt is, miért kerülhetett ki az újravágott riportból a jellemzése. Azt mondta: nem kérte a TV2-től, hogy módosítsák az anyagot és megjegyezte, hogy szerinte ha egy fideszes politikus csinálta volna, amit Magyar Péter az európai parlamentben, akkor a tele lenne vele az ellenzéki sajtó, köztük a Telex is.

Próbáltuk elérni Szalai Vivient, a TV2 hírigazgatóját is, de rácsapta a telefont kollégánkra.

Magyar Péter „micsodájára” csütörtökön Bayer Zsolttól a Megafonon és a kormánysajtó nagy részén át egészen Deutsch Tamásig mindenki rábukott, aki számít, de senki nem foglalkozott vele többet a Tényeknél.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!