A Tisza Párt továbbra sem szavazná meg Kiss Ambrust

2024. október 4. – 16:24

Másolás

Vágólapra másolva

A Tisza Párt biztosan nem szavazza meg Kiss Ambrust, mondta a Telex kérdésére Ordas Eszter, a párt budapesti frakcióvezetője a párt sajtótájékoztatóján a közgyűlés után. Ordas szerint a Tisza sikere, hogy nem ment át a szervezeti és működési szabályzat a pénteki ülésen a jelenlegi formájában.

Magyar nem hiszi, hogy Budapest lakosainak fontos lenne, ki a főpolgármester-helyettes vagy önkormányzati főigazgató. A Tisza Párt elnöke szerint Kiss Ambrus és Tordai Csaba jogi tanácsadó megtestesíti azt a régi baloldali világot, amire a fővárosiak nemet mondtak a júniusi választáson. Kritizálta a főjegyzőt is, szerinte sokszor kiesett a szerepéből a Fővárosi Közgyűlés ülésén.

Magyar Péter, Ordas Eszter és Bujdosó Andrea – Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex
Magyar Péter, Ordas Eszter és Bujdosó Andrea – Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex

A Tisza Párt nem vesz részt dealekben, és Magyar Péter átlátható működést ígért. Azt pedig külön viccesnek tartotta, hogy a közgyűlésben pont a Fidesz frakcióvezetője, Szentkirályi Alexandra volt kormányszóvivő kérte számon az átláthatóságot és az antikorrupciós tevékenységet a fővároson. „Jó, ha vannak Szentkirályi Alexandrák az ülésen, mert legalább nem unatkozunk” – mondta Magyar, és azt is elárulta: őt már letiltotta a Fidesz frakcióvezetője Facebookon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!